Rekontrukce bytů

Úsporná rekonstrukce bytů

Rekontrukce bytů

ehrendreich / Pixabay

Senzační přestavba bytu nepatří jen do možností bohatých lidí. Spoření nabízí zajímavé nabídky pro rozsáhlé rekonstrukce panelových domů. Lidé by měli myslet na zadní kolečka a přizpůsobit si svůj domov svým požadavkům. Není nic snadnějšího, než snít o čem, co se dá v pohodě realizovat. Problematické byty, nesourodé dispoziční řešení i omezené finance nejsou problém pro zkušenou firmu. Drobné úpravy a malířské práce si může provést šikovný člověk svépomocí.

Odbornost především

Společnost Rekonstrukce bytu Praha má zcela individuální přístup k zákazníkovi. Nedochází proto k neshodám. Díky přesnému měření a výslednému rozpočtu vzniká 3D návrh, který umožňuje klientovi vidět svoje budoucí senzační bydlení. Architekt pomůže s volbou nábytku, kachliček či obkladů. Rekonstrukce bytů Praha tvoří krok po kroku vzdušné a čisté prostředí pro spokojené bydlení.

Záruka na realizované práce

Zákonná záruka na odvedené práce je ze zákona ve výši 2 roky a každá firma bez ohledu na to jakou rekonstrukci provádí, musí tuto dobu záruky držet. Výjimkou není ani společnost Rekonstrukce bytů Praha, která drží zákonnou záruku na provedené práce a rovněž nabízí zákonnou záruku na použité vybavení. Pokud se tedy stane, že vybavení v průběhu záruky selže, firma zdarma přijede a vybavení nahradí novým kusem.

Zajímavý článek:  Sanace zdiva s důrazem na chemickou injektáž

Příjemné služby navíc

Kvalitní rekonstrukční firmy spolupracují s mnoha externími firmami, jako jsou například firmy likvidující odpad, sběrné dvory, autodopravci či stěhováci. Právě stěhovací služba je při velké rekonstrukci vždy nutná a její zajištění právě přes rekonstrukční firmu může přinést jisté výhody především finančního rázu. Například firma Rekonstrukce bytů Praha spolupracuje se stěhovací firmou Levné stěhování Praha, kde klient díky zajímavým slevám může získat opravdu nejnižší ceny za stěhování v Praze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *