Sauna Only Smoke Sauna Saunakiulu  - mikkooja1977 / Pixabay

Domácí saunování nabízí stejné benefity, jak to ve wellness centru

Je-li saunování prováděno správně, pak prospívá nejenom naší mysli, ale i tělu. Zvláště silně se toto slovo skloňuje ve spojení se zvýšením imunity, související s odolností vůči (nejenom) virovým onemocněním.

A jaké účinky vám tedy oblíbené kupříkladu finské sauny nabídnou?

  • prokrvují tkáně těla,
  • posilují imunitu,
  • detoxikují organismus,
  • zmírňují bolesti kloubů,
  • podporují tělesné funkce – zejména hormonální a nervové.

A kupodivu nezáleží na tom, kde se kouzlu sauny oddáte. Vždyť domácí saunování může být stejně přínosné jak to, za které jste dodnes platili vysoké částky ve specializovaných wellness nebo fitness centrech.

Finská sauna na míru do každého domu či bytu

Do osmi týdnů od objednání a realizované za jeden jediný den? Přesně takové jsou sauny DYNTAR. Nespoléhají se na produkci ve velkých sériích. Jejich specializací je naopak návrh na míru, jenž se přizpůsobí doopravdy jakékoliv místnosti.

Pokud si objednáte saunu na webu, velmi brzy vás navštíví technik, který přímo na místě zaměří a zváží vše potřebné. Vy následně dostanete přehlednou 3D vizualizaci návrhu, se zohledněním všech vámi požadovaných funkčních nebo estetických preferencí. Potřebujete opravdu dlouhé lehátko, případně byste chtěli, aby vaše nové vybavení bytu dokonale ladilo k vašemu designovému nábytku? Nic z toho není překážkou.

Zajímavý článek:  Bazén jako soukromé moře na zahradě

Sauny DYNTAR jsou české

Pro tyto specialisty ale nepředstavuje problém ani venkovní sauna. Vytvoření návrhu, zaměření, montáž i dopravu máte zcela zdarma – stejně jako u saun interiérových. A konstrukce celého modelu nijak nezasahuje do zdí ani do podlahy. O komfort se pak postarají například dveře s uzavíráním na magnet nebo propracovaný cirkulační systém uvnitř sauny. Vše se vyrábí v Českém ráji, ovšem za pomoci zkušeností a know-how, získaných za 28 let působení na našem trhu. Seznamte se s podrobnostmi na stránkách Dyntar.cz. Svou novou saunu si tu můžete rovnou i objednat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *